MADONA u ljubavnom četverouglu?

by | februar 14, 2010

Madona navodno ovih dana „vrti oko malog prsta“ čak trojicu muškaraca – Hesusa Luza, Aleksa Rodrigeza i Karlosa Leona, oca svoje kćeri Lurdes.

MadonaKako kraljici popa uspeva da balansira u tom ljubavnom četverouglu, tabloidima je pojasnio navodno jedan od njenih bliskih prijatelja koji je rekao:

 

– Hesus stvarno voli Madonu, a on je za nju više projekat. Zajedno su kad njoj odgovara da budu zajedno. Ona odlučuje šta će on obući, platila mu je lekcije engleskog jezika, čak mu je kupila i stan. On je kao mala prestrašena ovčica i njoj se to sviđa. Hesus nema pojma da se Madona i dalje viđa ss A-Rodom. Čak i dok je Rodrigez bio u vezi sa Kejt Hadson, ostali su bliski. Madona je prošle nedelje s njim dve noći provela u njegovoj kući na plaži u Majamiju, a Hesus za to nema pojma. Ona mu za to nije rekla i naredila je svom osoblju da ćute o tome – tvrdi isti izvor i dodaje kako se Madona još od kad se nakon razvoda sa Gajem Ričijem vratila u Njujork viđa sa trenerom i glumcem Leonom, ocem svoje kćeri Lurdes.

 

Iako je 43-godišnji Leon zauzet, navodno očajnički želi obnoviti vezu sa kraljicom popa, a kad god se on i Madona nađu, navodno se vrate stari osećaji.

 

Bravo.rs

Tagovi: