Male tajne modnih stilista

by | novembar 6, 2012

Kada vidimo poznate dame na televiziji, one gotovo uvek izgledaju besprekorno. Tajna njihovog savršenog izgleda krije se u savetima modnih stilista.

Oktrivamo vam nekoliko saveta poznatih modnih stilista, uz koje ćete uvek izgledati savršeno.

Štikle su obavezne – Štikle čine da izgledamo vitkije, popravljaju naše držanje i povećavaju samopouzdanje.

Savršena silueta – Potrudite se da birate odeću koja pristaje vašoj građi. Na primer, ako imate široka ramena, birajte majice sa dubokim V izrezom. Što je dublji izrez, to će vaša ramena izgledati uže.

Prekrijte mane – Važno je da znate kako pravilno da istaknete prednosti i sakrijete mane. Ako niste zadovoljni izgledom vaših nogu, nemojte privlačiti pažnju na njih noseći svetle pantalone ili kratke suknje. Ako pak želite da prekrijete stomačić, izbegavajte uske majice.

Asesoari – Modni dodaci mogu potpuno promeniti vaš izgled ili ga osvežiti. Marame i šalovi su odlični za jesenje dane.

Kupujte na kraju sezone – Obična crna majica, vunene pantalone i džemperi su uvek moderni, pa ih zato potražite na sniženju.

Ne morate „slepo“ pratiti trendove – Ako vam trendi odeća ne pristaje ili nije prikladna vašim godinama, nemojte je ni nositi. Iz popularnih trendova uzmite samo ono što vam najbolje pristaje.

Nemojte štedeti – Klasika je uvek moderna zato nemojte štedeti na crnim pantalonama, beloj košulji ili suknji dužine do kolena. Budući da klasične odevne predmete možete uvek nositi, važno je da vam stoje savršeno.

Odaberite svoju veličinu – Ako uzmete komad odeće koji je za broj veći od vaše veličine, nećete prekriti nedostatke. Odlučite se za širi model u vašoj veličini.

Tagovi: