Marko Jarić i Adrijana Lima: Upoznajte Valentinu!

by | maj 6, 2010

Brazilska manekenka Adrijana Lima odlučila je da sa svojim fanovima podeli prve fotografije ćerkice Valentine iz braka s našim košarkašem Markom Jarićem, te je slike srećne porodice postavila na svoj zvanični internet sajt.

Marko Jaric i Adrijana Lima sa Valentinom

– Evo prvih snimljenih slika našeg ponosa i radosti našeg života Valentine Lima Jarić. Veoma smo zahvalni što smo blagosloveni nasmejanom, zdravom i prelepom kćerkom. Trenutno uživamo u životu u Španiji i pratimo Marka i njegov tim Real Madrid – napisala je Lima na svom sajtu pored novih fotografija. Srećni roditelji na slikama ne skidaju osmehe sa lica.

 

– Marko uživa u očinstvu. On je jedan veliki ponosni tatica. Nisam do sada videla veći i srećniji osmeh na njegovom licu od onog kada je sa svojom devojčicom – istakla je Adrijana, koja je otkrila i da je devojčica rođena u sedmom mesecu, jer je u trudnoći obolela od preeklampsije.

 

– Bila je najmanja beba u bolnici, imala je dva kilograma. Htela sam da se porodim kod kuće, ali zbog mog zdravstvenog stanja to nije bilo moguće – rekla je manekenka.

 

Izvor: Blic

Tagovi: