Mišel Monagan otkrila kako se borila sa rakom kože

by | oktobar 21, 2011

Lepa tridesetpetogodišnja američka glumica Mišel Monagan, najpoznatija po ulogama u filmovima “Nemoguća misija 3″, “Kiss Kiss Bang Bang”, “Gone Baby Gone”, “Made of Honor”, “The Heartbreak Kid”, “Eagle Eye” te “Due Date”, otkrila je kako se u tajnosti borila s rakom kože koji je, na sreću, na vreme otkriven.

Pre nekoliko godina sam dobila mladež na nozi i moj suprug me je naterao da odem na lekarski pregled. U Australiji su jako oprezni po pitanju raka kože. Kad sam konačno otišla, rekli su mi da imam rak kože i operisali su ga. Tako sam zahvalna što je on na vreme to uočio – ispričala je glumica i dodala kako je i sama sad znatno opreznija po pitanju raka pa tako žali i što je godinama bila pušač. Sada se te štetne navike rešila.
Pušila sam gotovo 10 godina i stvarno žalim zbog toga. Srećom, sad sam se toga rešila i nadam se da se moja pluća oporavljaju – izjavila je.
Mišel je od 2005. godine u braku s australijskim umetnikom Piterom Vajtom, koga je upoznala 2000. godine na jednoj zabavi.

 

Tagovi: