MIŠEL Obama: Žene ne treba da budu s nekim samo zato što je sladak

by | oktobar 29, 2009

Prva dama SAD Mišel Obama smatra da žene ne bi trebalo da budu sa muškarcem samo zato što je „sladak i ljubazan“, piše britanski „Telegraf“, prenosi „Blic“.


„Lepo je to kad je muškarac ljubazan prema ženama, ali s vremenom se čovek zapita ko sam ja? Takođe, žene ne bi trebalo da zanima koliko para imaju u banci niti čime se bave, već da im zavire u dušu“, tvrdi Mišel i dodaje da žena mora uvek da se oseća dobro pored svog muškarca.

„Ne bi trebalo da se zabavljate sa osobom koja vas ne ispunjava“, ističe prva dama SAD u ekskluzivnom intervjuu američkom magazinu „Glamur“.

Mišel se nedavno pojavila na naslovnoj strani „Glamura“, noseći crvenu haljinu bez rukava. To je, kako navodi „Telegraf“, prvi put u 70-godišnjoj istoriji tog magazina da se na naslovnoj strani postavi fotografija prve dame. Mišel je takođe pričala o tome kako je i zašto proglašena za modnu ikonu. Ona smatra da, bez obzira na sve, žena uvek mora da ima stav.


„Ljudi uvek imaju svoje mišljenje i na to imaju pravo. Međutim, kada ste udati za predsednika, vi predstavljate čitavu naciju. Trudim se da u miru donesem odluku, a potom i da budem otvorena za svačiju reakciju, bila ona dobra ili ne“, kaže ona.

Tagovi: