Modni maraton u SC Big 18. i 19. 4.

by | april 18, 2015

Drage dame, prijavite se za učešće u Modnom maratonu u Šoping centru BIG u Novom Sadu 18.i 19.aprila!

Pošaljite nam svoju fotografiju, lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresu i mesto stanovanja) na mail [email protected] i počnite da razmišljate kako biste se obukli u Rock chic fazonu, za razgovor za posao, svadbu najbolje drugarice, posetu nedelji mode, izlazak u klub, kafu sa drugaricom, dan u prirodi, prvi izlazak sa potencijalnim dečkom?!

foto: PR

foto: PR

Pošaljite mejl najkasnije do petka 17.4. do 12 časova.

Odabrane devojke mejlom će biti obaveštene o učešću u akciji.

Devojke takođe mogu da se prijave kod hostesa na licu mesta, u SC BIG, od 12h u subotu 18.4.

Od 15 do 18 sati eminentni modni znalci, modni urednici magazina Joy i Lepota i zdravlje, Srđan Šveljo i Tijana Jovanović i voditeljka kultne emisije „Život u trenduSnežana Dakić, davaće vam savete kako da poboljšate svoj stil, ocenjivati vaš stajling i komentarisati modne trendove!

Brendovi koji su našim učesnicama na raspolaganju za modne kombinacije su Sportina, Taily Weijl, Tom Tailor, Six, Parfois, Orsay, Link Donna i Lindex.

Žiri će napraviti uži izbor od 4 devojke tokom dana u subotu i nedelju, zatim one odlaze u suprefinale od 8 devojaka u nedelju u 17.30 h pa tada biramo 3 najbolje stajlingovane dame.

Za prva tri najbolja stajlinga, po mišljenu žirija, SC Big je obezbedio i vaučere u vrednosti od 20.000, 10.000 i 5.000 dinara.

Ne propustite priliku da pokažete vaše modne imperative!
Čekamo vas u SC BIG!

Tagovi: