Letnja kolekcija: Carpisa torbe za sofisticiranu ženu

by | jun 25, 2014

carpisa

Snažan eho novih trendova u ovoj sezoni donose Bi-color, animal i cvetni printovi, asesoari se vraćaju u minimalnim oblicima i donose mirne i čiste linije. Žena je sofisticirana, ona bira klasične oblike u jednostavnim formama i u bojama. Muškarac teži ka ležernijem stilu sa aktuelnim bojama, pa on zna šta odabira i on postaje zainteresovan za nove i nekonencionalne modele, kroz skoro neprimetan uticaj Bi-color printa i materijale.

Carpisa nudi odgovore na gorepomenute trendove:

cvetno

Cvetni print: Vraća nas u ’80. te, što će nas navesti da sanjarimo u kolekciji proleće/leto 2014. Klasični prikaz cveta kombinuje se sa urbanim tonovima, igra sa veličinom printa i uklapa se sa mekim i grubim materijalima koji su korišćeni.

boje

Boje: Pravi protagonist ove kolekcije je boja u svakom smilu. Svaka od boja izražava raspoloženje i utiče na vaš život više nego što možete zamisliti. Boja postaje senzacija, emocija pretočena u tople boje koje upućuju na svetlost, crvena, žuta, koralno crvena uključujući i hladne boje igraju se sa plavim i zelenim tonovima.

crno-belo

Crno i belo: Predstavljeni su minimalno po svaku cenu, svetli efekti u beloj i crnoj nijansi u preklapanju sa čistim tonovima.

kamenje

Držači i kamenje: Za one koje uvek žele da se istaknu. Oni ukrašavaju torbe u dnevnoj formi i donose svetlost u večernjem izdanju.

egzotika

Etički i egzotično: Iznosi glavnu temu kolekcije za plažu, punoća boja i print vode nas bliže rajskim plažama.

Tagovi: