Letnji šareniš

by | jul 2, 2010


Drage moje,

Sunčani dani su tu, leto već uveliko traje. Plaže, more i druženje sa prijateljima nešto je što smo čekali cele godine. Vreme je da se malo opustimo i uživamo, naravno i malo pažnje posvetimo trendovima kako bismo izgledale što bolje ovog leta.

Uživajte! I ostanite mi lepe i zdrave do sledeće nedelje.

 

Nokti u bojama bombona!
Svi mi uživamo da mackamo lakove za nokte! Ako ne volimo jarke boje, koristimo nežnoroze ili crne. One verne klasici uvek na noktima imaju crveni lak. A ako ništa drugo, tu je bar bezbojan lak, koji daje sjaj!
Ako ste jedna od onih koje vole vedre, jarke tonove, ovo je vaša sezona! Paleta boja letnjih trendi lakova nalik je na kesicu šarenih bombona iz koje ne možete da se odlučite koju prvu da odaberete! Slatko, zar ne?

 

lak za nbokte

Kupovina pred odmor
Drage moje, pre nego što krenete na odmor ovoga leta, svakako ponesite sa sobom šarenu maksi haljinu, beli šešir i prsluk posut šljokicama. Budite sigurne da će vam te tri stvarčice zatrebati i više nego što mislite.

Pre nego što sam i sama pošla na odmor, bila sam u šopingu u Londonu i našla sam puno lepih i veoma povoljnih krpica.

 

Maksi haljina – River Island, 49,99 funti

 

Maksi haljina


Šešir – River Island, 12,99 funti

Sesir

Prsluk – River Island, 24.99 funti

 

Jelece

Tejlor Svift
Sviđa mi se izgled Tejlor Svift od glave do pete. Devojački je obučena, njen stil je ležeran i svakodnevno nosiv. Ne samo što je za sve prilike, već je isto tako i cenovno pristupačan. Nisam pronašla haljinu nalik na onu koju nosi Tejlor, pronašla sam upravu tu haljinu iz „Urban autfitersa“, gde je Tejlor više puta viđena.

Haljina u starinskom stilu – Urban Outfitters, 58 evra

 

Tejlor Svift


Džemper – Old Navy, 15,99 evra
Rajf – Headband, 5,98 evra
Torba – Baghaus.com, 65 evra
Japanke – Zappos.com, 39 evra
Naočare – SunglassWarehouse.com, 12,99 evra

 

Ponuda nedelje:
Ova bela haljina svakako je must have za ovo leto, a cena joj je samo 25 evra.

 

Bela haljina

 

 

Poziv svim ljubiteljkama mode!
Ako mislite da imate to što je potrebno za jedan ceo look koji predstavlja vaš stil – sa komadima odeće koji koštaju manje od 20 evra svaki, želim da se javite! Pošaljite mi svoju fotografiju sa izabranim izgledom i sa cenom svakog komada odeće na vama. Najbolji look nedelje biće prikazan u mojoj kolumni, kao i na mojoj stranici na Tviteru i Fejsbuku. Nadam se da ćete biti kreativne i vredne! Očekujem vaše predloge!

Pišite i šaljite svoje fotografije sa imenom, adresom i brojem telefona na mail [email protected].

 

 

Tagovi: