Modni horoskop za 2014. godinu

by | decembar 31, 2013

Modna internet stranica Shopbop odlučila je da svoje posetioce obraduje zanimljivim projektom. Portal je, naime, izbacio lookbook u kojem je akcenat stavljen na horoskop za 2014. godinu.

Svaki horoskopski znak dobio je idealnu haljinu iz njihove aktualne ponude koja bojom, modelom i samom estetikom brenda odgovara određenom znaku.

Pa je tako idealna haljina za dame rođene u znaku Ovna ona ukrašena resicama modne kuće Free People, dok će rođene u znaku Bika posegnuti za šljokičastim modelom brenda Parker.

Blizancima su namenili žutu kreaciju s potpisom Alice + Olivia, Rakovima romantičan model Line & Dot, a Lavicama koketnu crvenu haljinu već spomenutog Alice + Olivia brenda.

Devica voli neobičan Tibi dizajn, Vaga pomalo nostalgičnu haljinu AQ/AQ, Škorpija je poput Blizanaca i Lavova zaluđena brendom Alice + Olivia, a Strelac bira eleganciju s potpisom Sonie Rykiel.

Jarac i Vodolija jarkim bojama i printovima koje vole modna kuća Milly i Clover Canyon u 2014. godini planiraju svima da pokažu svoj karakter, a trendseterke rođene u znaku Ribe nadolazeću godinu zamislile su u romantičnom stilu i haljinama modne kuće RED Valentino.

ovan

bik

blizanci

rak

lav

devica

vaga

skorpija

strelac

jarac

vodolija

ribe

Izvor: Fashion.hr
Foto: Shopbop.ru

Tagovi: