Viktorija Bekam: Sasvim prosečna žena

by | mart 31, 2012

U intervjuu za poznati Harper’s Bazaar, slavna Viktorija Bekam je otkrila da se poistovjećuje sa svakom prosečnom ženom, kao i koga bi u budućnosti volela da odeva.

Pitate se šta veže Viktoriju, koja nosi veličinu 34, i prosečnu Britanku s konfekcijskim brojem 44? Ako je suditi prema rečima bivše Spajsice, generalno prezentuje javnost, pogotovo kada se radi o isprobavanju vlastitih kreacija.

U velikom intervjuu koji je dala za britansko izdanje magazina, Viktorija je objasnila da se u ulozi dizajnerke oseća mnogo ugodnije kada na sebi prvo isproba ono što će kasnije prodati svojoj klijentkinji. Iako svake sezone želi da se poistoveti sa ženom koja kupuje njene haljine, prošle godine ju je u naumu isprobavanja najnovije kolekcije sprečila trudnoća i dolazak na svet toliko željene devojčice Harper Seven.

Iako je sasvim jasno da Viktorija svojom odevnom linijom ne predstavlja javnost, pogotovo zato što njene kreacije veličinom i debljinom novčanika mogu priuštiti retke žene, činjenica je da mnoge holivudske glumice obožavaju njen dizajn. U intervjuu je otkrila i sledeće: „Volela bih kada bi moje haljine nosila Tilda Svinton. Ona je vrlo zagonetna i ima odličan stil, jasno je da razume modu.“

Tagovi: