Muškarce „pale“ žene u CRNOM donjem vešu

by | februar 12, 2010

Crni seksi vesNajnovije istraživanje koje je sprovela kompanija „Dr Beckmann“ pokazalo je da muškarci najviše vole da vide svoju partnerku u zanosnom donjem vešu crne boje.

Istraživanje, koje je sprovedeno u Britaniji, pokazalo je da gotovo polovina muškaraca ističe da najmanje voli crvenu boju donjeg veša i da najviše vole da vide ženu u misterioznom tamnom vešu.

 

S druge strane, čak dve trećine žena misli da će se muškarcu dopasti u seksi vešu crvene ili roze boje.

 

Ovim je razbijen još jedan mit – da je crvena boja donjeg veša najseksi, i da žene treba da ga nose onda kada žele da zavedu ili flertuju. Ovo istraživanje je pokazalo da crveni veš slabo deluje, bar kada su u pitanju Britanci.

 

Više od 50 odsto ispitanika stavilo je crveni donji veš na listu najmanje omiljenih, 18 odsto njih reklo je „ne“ ružičastom vešu, a 11 odsto onom u boji kože.

 

Nasuprot tome, čak 47 odsto muškaraca stavilo je crni donji veš na prvo mesto liste omiljenih, a potom sledi beli veš sa 34 odsto glasova.

 

Dakle dame, ukoliko svog dragog planirate da za predstojeći Dan zaljubljenih zavedete seksi donjim vešom, nikako ne birajte onaj crvene boje. Muškarce „pali“ crno.

 

(MONDO)

Tagovi: