Kako deluju preparati na bazi badema

by | april 28, 2015

naslovna

Bademovo ulje je dragoceno na koži: ono dugo čuva hidrataciju, obnavlja prirodnu barijeru, umiruje, a od onih finih kozmetičkih karakteristika, volimo ga zbog mirisa marcipana i mekog osećaja na koži. Badem sadrži 40-60% masnih kiselina, od čega su većina nezasićene, one koje su najdragocenije za kožu.

Weleda je badem odabrala za ključnu biljku za negu osetljive kože, a uz svoju poznatu liniju za negu lica, sada je lansirala liniju za negu tela na bazi organskog bademovog ulja, izbalansirane pH vrednosti, klinički dokazane efikasnosti i tolerancije na koži. U ovoj liniji su Krema za ruke, Kremasti tuš gel i Losion za negu tela.

Nežna nega iz prirode obavija vaše telo svilenkastim plaštom i slatkim mirisom badema.

L&Z beauty urednica izabrala je za vas:

Weleda krema za ruke od badema

Laka, brzoupijajuća krema koja jača zaštitnu barijeru kože, ostavlja na njoj svilenkast film, umiruje i jača njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Krema je dermatološki testirana, dokazano dobre tolerancije na koži i balansirane pH vrednosti. Lak miris na bademe se pordrazumeva.

Untitled2
Cena 1.050 din

Weleda Kremasti tuš gel od badema

Gel bez sapuna, sa blagim biljnim supstancama koje čiste kožu čuvajući njenu pH vrednost, i hrane je stvarajući nežan zaštitni film. Organsko ulje badema i ši puter umiruju, pomažu koži da ojača svoju prirodnu zaštitnu barijeru i sačuva vlagu.

Untitled1

Cena 1.050 din

Weleda Losion za negu kože od badema

Organsko bademovo ulje i pčelinji vosak stvaraju barijeru na površini kože koja štiti od spoljnih uticaja. Ovaj nežni losion, blagog, bademastog mirisa, umiruje crvenilo i iritacije, i pomaže koži da vrati svoj zdrav, prirodni balans, ostavljajući na njoj lak, svilenkast film. Tolerancija kože i efikasnost klinički su testirani i dermatološki potvrđeni.

Untitled

Cena 2.200 din

Tagovi: