NIKOLINA PIŠEK: za seks su bitni tehnika i debljina

by | novembar 26, 2009

Popularna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek kaže da ima dobar seksualni život i tvrdi kako su u seksu važni i veličina i debljina penisa, jer muškarcima daje samopouzdanje što je veoma bitno.

nikolina pisek– Nisam se seksala s muškarcem koji pije tablete za postizanje erekcije, a s obzirom na sadašnjeg partnera, to bi bilo pogubno za mene – rekla je Nikolina. Ona ima dobar seksualni život i tvrdi kako su u seksu važni i veličina i debljina penisa, ali i vešta partnerova tehnika.


– Muškarcima je za samopouzdanje u krevetu bitna veličina, a meni su bitni i širina i tehnika – ističe voditeljka, koja je u vezi s roniocem Kristijanom Curavićem. Kaže da njih dvoje prekidaju bar dva puta na dan.


– Prezaposleni smo, pa zbog toga dolazi do trzavica – ističe Nikolina, koja obožava da spava gola. Sa ćerkom Hanom (12) još nije razgovarala o seksualnosti jer je, kaže, premlada.


– Svesna sam da postaje tinejdžerka i da više s njom neću moći da razgovaram u rukavicama. Pripremam se i za tu situaciju – zaključila je seksepilna Nikolina.

Tagovi: