NINA SENIČAR pokazala savršeno telo

by | avgust 7, 2010

Seksepilna novosadska manekenka Nina Seničar podigla je celu Italiju na noge, posebno muški deo, kada su se pre nekoliko dana pojavile njene obnažene fotografije. Nina na slikama pozira u toplesu, i malo je reći da njene izazovne grudi i vitka figura oduzimaju dah.

Sexy seksi Nina Senicar gola

Sexy seksi Nina Senicar golaNina se u ovom izdanju slikala na jednoj italijanskoj farmi, za kalendar „Nina Seničar“ koji bi trebalo da izađe 2011. godine, ali je budno oko paparaca italijanskog magazina „Ki“ uspelo da iz prikrajka napravi fotografije koje su za samo jedan dan obišle ceo svet i neverovatnom lepotom izmamile uzdahe.

Nina je, inače, poznata kao jedna od najfatalnijih manekenki u Italiji, ali ove slike svakako dokazuju da zaslužuje pobednički tron. Kao izvajana i sa setnim pogledom na licu, raspuštene kose preko ramena, manekenka sa velikim uživanjem pozira pred objektivom pokazujući sve lepote kojima ju je priroda obdarila.

Italijanski mediji tvrde da se Nini zaista smeši još blistavija karijera, kako na malim ekranima gde već godinama vodi zanimljive i prestižne emisije, tako i u manekenstvu. Ali, ono što bi Nina volela jeste da se oproba u filmskoj industriji, što nije daleko od ostvarenja, s obzirom na to da ovu lepoticu krasi izuzetna lepota, harizmatičnost i talenat.

Možda baš zbog svega toga je uspela da osvoji srce modnog menadžera Tomija Kjabre, koji je poznat i kao organizator najvećih svetskih modnih događaja, te deo međunarodnog džet-seta. Nina i Tomi su prvi put viđeni sredinom jula u Veneciji, na koncertu grupe „Black Eyed Peas“, gde su delovali veoma zaljubljeno, i od tada su nerazdvojni.

Nina je do pre nekoliko dana sa Tonijem uživala na plažama Sen Tropea, a nagađa se da je imala priliku da upozna i legendarnog glumca Leonarda Dikaprija koji je, inače, veoma blizak Tonijev prijatelj.

Izvor: Blic

Tagovi: