Nina Seničar zaštitno lice fudbalskog kluba Udineze

by | avgust 22, 2010


Manekenka i televizijska voditeljka Nina Seničar u narednoj sezoni biće zaštitno lice italijanskog prvoligaša Udinezea.

Ona će zvanično biti promovisana kao „madrina“ kluba u utorak 24. avgusta, kad će navijačima biti predstavljen i novi tim crno-belih s trenerom Frančeskom Gvidolinom na čelu.

Nina Senicar

Čelnici kluba odlučili su da dosadašnje zaštitno lice Udinezea Belenu Rodrigez zamene srpskom manekenkom u nadi da će im rođena Novosađanka, inače vatrena navijačica Intera, doneti više radosti nego što su je imali prethodnih sezona. „Hteli smo da dovedemo novo zaštitno lice i odluka je pala da promoterka našeg kluba za sezonu 2010/11. bude šarmantna manekenka Nina Seničar. Ona će svoju zvaničnu promociju imati 24. avgusta, kad ćemo navijačima predstaviti novi tim. Verujem da će je naša publika srdačno primiti i nadam se da će Nina doneti mnogo radosti u predstojećoj sezoni. Pored toga što lepo izgleda, ona je vrlo komunikativna devojka, što je za ovaj posao izuzetno važno, a najbolji pokazatelj je to što govori nekoliko jezika“, kazao je predsednik Udinezea Franko Soldati.

Nina Seničar se upravo vratila sa Ibice, gde je sa svojim najbližim prijateljima boravila dve nedelje i punila baterije za poslove koji su pred njom.“Nažalost, bilo je kratko, zbog obaveza u Italiji morala sam da se ranije vratim sa odmora. U svakom slučaju, na Ibici sam svaki minut iskoristila da se odmorim“, rekla je Seničareva.

Izvor: Blic

Tagovi: