Nova moda u svetskim magazinima: I Ana Kurnjikova u 3D izdanju

by | septembar 15, 2010

Magazin „Maxim“ odlučio je da se pridruži 3D maniji, odnosno objavljivanju fotografija lepih dama u tri dimenzije. Njihovo oktobarsko izdanje krasi Ana Kurnjikova.

Ana Kurnjikova

Bivša teniserka, koja se proslavila svojim lepim izgledom pre nego dobrim tenisom, pozirala je fotografima u kupaćem kostimu, a njeni obožavaoci će moći, uz specijalne naočare, da je vide u svim dimenzijama.

Ana KurnjikovaAna Kurnjikova

Kurnjikova, koja je napunila 29 godina, nedavno je zvanično dobila američko državljanstvo, pa je u skladu sa tim, jedna od fotografija u kostimu sa dezenom američke zastave. Inače, Kurnjikova je nedavno učestvovala na US Openu, ali samo u egzibicionom dubl meču sa Martinom Hingis kao partnerkom, sa kojom je igrala i na Vimbldonu. Njeno igranje tenisa u poslednjih nekoliko godina i svelo se na slične mečeve, a često pomaže i brojnim humanitarnim organizacijama igrajući tenis sa decom. Tako je bila u poseti Iraku i Avganistanu.

Ana KurnjikovaAna Kurnjikova

Kurnjikova je i dalje verena s pevačem Enrikeom Iglesijasom. Iako su u vezi od 2001. godine, venčanja, kako oboje tvrde, neće biti još neko vreme.

Tagovi: