Osvojte L’Oréal Paris mejkover i budite deo Beogradske nedelje mode!

by | mart 20, 2012

Voleli biste da izgledate kao da ste upravo sišli s modnih pista? L’Oréal Paris vam poklanja nešto zaista ekskluzivno: mogućnost da svoj mejkap stil dovedete do savršenstva, da se osećate lepše nego ikada do sada i da povećate samopouzdanje. Uradite nešto za sebe učestvujete u našem nagradnom konkursu!

Kako da osvojite L’Oréal Paris mejkover?

Pravila učešća vrlo su jednostavna. Popunite formular koji se nalazi na kraju članka (ne zaboravite da priložite svoju fotografiju) i potrudite se da što kreativnije osmislite odgovor na sledeće pitanje: Zašto želim mejkover?

Šta očekuje dobitnice?

Sve tri dobitnice očekuje L’Oréal Paris mejkover. Našminkaće ih jedan od najvećih stručnjaka – Marko Nikolić, šminker za L’Oréal Paris, i to u skladu s vodećim mejkap trendovima za sezonu proleće/leto 2012. Prvoplasiranu dobitnicu očekuje i specijalna nagrada – učešće u šouu koji L’Oréal Paris organizuje 2. aprila u okviru Beogradske nedelje mode. Drugoplasirana i trećeplasirana dama neće imati razloga da budu razočarane: L’Oréal Paris im poklanja vrlo aktraktivnu utešnu nagradu ulaznice za L’Oréal Paris Show na Amstel Fashion Weeku i fantastične proizvode.

Kako ćemo izabrati dobitnice?

L’Oréalov žiri doneće odluku na osnovu kreativnosti, originalnosti i iskrenosti odgovora koje nam pošaljete. Vaša fotografija poslužiće samo kako bi stručnjaci procenili koji bi vam od aktuelnih mejkap lookova najbolje pristajao. Dakle, nestrpljivo očekujemo da vas čujemo: Zašto želite mejkover?

Sada je sve na vama…

Čitajte u majskom broju Lepote i zdravlja (na kioscima 20. aprila): Kako je bio L’Oréal Paris Show održan u okviru Beogradske nedelje mode? Kako su izgledale naše pobednice nakon mejkovera? Kakvi su njihovi utisci? Kako da se i vi našminkate kao pravi profesionalac?

    Popunite sva polja i pošaljite svoju fotografiju

    Ime i prezime

    Grad

    Godina rođenja

    Email

    Fotografija (format .jpg, max veličina 1MB, širina fotografije 500px)

    Zašto želim mejkover?

    Tagovi: