OVE SEZONE: Torbe srednje veličine i aktovke

by | septembar 29, 2009

Torbe srednje veličine i aktovke hit su ove jeseni. Osim veličine, bitno je da se na torbama nalazi što više detalja kao što su lanci, nitne i razni drugi metalni detalji. Što se pak materijala od kojih su omiljeni ženski modni dodaci urađeni, prednost ima koža.

 


Novost sezone je da više nisu u prvom planu ogromne vrećaste XXL torbe, u koje može sve da stane, a koje su bile moderne prethodnih nekoliko sezona. Trendi torbice u kolekciji jesen-zima biće strogih linija i manjih dimenzija od dosadašnjih. Zato uzmite u obzir one srednje veličine. Takođe, moderne su i takozvane aktovke, koje su na pistama prošetale manekenke modnih kuća „Lanvin“, „Fendi“, „Luj Viton“ i „Đanbatista Vali“.


Inače, u sezoni jesen/zima naglasak ostaje na detaljima i dezenima. Iako crna koža ostaje omiljena, kao i svake jeseni, birajte modele s lancima umesto kaiša, metalnim detaljima ili nitnama i sa dosta rajsferšlusa. Još jedan model koji je zasigurno u modi jeste sjajan model torbe, i to u bojama zlata, srebra ili bakra. Kod nošenja ovakve vrste torbe treba da obratite pažnju na garderobu koja treba da je u smirenijim tonovima, dok je poželjno da cipele uparite s tašnom.

 

Tekst i foto: Pre

Tagovi: