Perwoll Fashion Week: Jelisaveta Orašanin prošetala u venčanici!

by | oktobar 25, 2014

Treće veće „Perwoll Fashion Weeka“ otvorila je revija Milice Vukadinović. Buntovnička i smela kolekcija oduševila je sve prisutne.

milica-vukadinovic-1

milica-vukadinovic-2

Za njom je usledila The House of Elena Peti, ženstvena, a istovremeno atraktivna. Manekenke su šetale pistom, dok je francuska muzika u pozadini davala romantični tonalitet celoj priči.

elena-peti-2

elena-peti-1

Za kraj ovog dela gledali smo zanosne i elegantne kreacije Lepe Couture koja nam je ponovo pokazala kako pravi glamur nikada ne izlazi iz mode. Na kraju njene revije glumica Jelisaveta Orašanin prošetala je u dugoj venćanici sa šlepom koji je nosila preslatka devojčica Monika, a cela sala se raznežila.

Jelisaveta-Orasanin-lepa-couture

lepa-couture-3

lepa-couture-1

lepa-couture-2

Uspešno i veoma posećeno veče završila je tematska revija pod nazivom Jeansomania. Svi brendovi koji su deo „Fashion Company“ grupe imali su svoju deonicu tako da smo mogli da vidimo kako izgledaju moderni dečko i devojka u džinsu brendova kao sto su Guess, Replay, Diesel i Scotch & Soda. Ovu reviju obeležili su sjajni stajlinzi, dobra energija kao i plesači koji su izlazili iz publike i zabavljali sve prisutne.

DJT3612-660x439

DJT2417

DJT2947

Švedska kao zemlja partner 36. Perwoll Fashion Weeka, imala je poseban program i predstavila tri dizajnera:

Mina Palmkvist predstavila je kolekciju ‘’Intimately Social’’. Kolekcija je grafička, modeli su obeleženi crnim strelicama koje ciljaju na savršeno čvrsto i mlado telo.

Hampus Bergren predstavio je kolekciju inspirisanu odećom mačevalaca i zaštitnom garderobom koju nose. Hampus kreira svojevrsan kolaž na telu i igra se sa otkrivanjem kože.

Sonja Jocić je naša dizajnerka koja je završila studije u Šveskoj. ‘’Lucidni san’’ je naziv njene kolekcije, a sam projekat je povezan sa Sonjinim master projektom pod nazivom „San i java „, istraživanje o granici između stanja svesti, metoda refleksije, ponavljanja i izduzivanja odevnih formi. Polazeći od sopstvenog stava i odevnog stila, istraživanja psiholoških, naučnih i istorijskih aspekata, ona je ispitivala granicu između sna i jave.

sonja-jocic-2

sonja-jocic-1

I ove večeri stolice u publici su bile ispunjene poznatim ličnostima među kojima su bili Boško Jakovljević, Kristina Radenković, Tanja Vojtehovski, Saša Vidić, Lena Bogdanović i mnogi drugi.

tanja-vojtehovski1

asok-murti

biljana-cincarevic-na-reebok-standu

bosko-jakovljevic1

dr-feelgood

kristina-radenkovic

lena-bogdanovic1

njegova-ekselencija-ambasador-svedske-krister-asp-660x438

sasa-vidic

Perwoll je bred koji voli modu i prati trendove!

Autor: Vanja Pantin, Life Content
Foto: PR

Tagovi: