Postanite LICE GODINE: Kastinzi 9. novembra u Beogradu i Novom Sadu!

by | novembar 5, 2014

THE LOOK OF THE YEAR (LICE GODINE) je prvi, pravi i najpoznatiji svetski izbor za LICE GODINE, putem kojeg su otkriveni mnogi svetski top modeli.

CASTINZI

LICE GODINE je jedinstveni regionalni projekat koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, BiH, Makedoniju i Sloveniju, a ujedno i jedina manifestacija koja povezuje i promoviše najbolje iz sveta mode i stila iz zemalja u regionu.

Preko 50 zemalja svake godine organizuje ovu manifestaciju a veliko svetsko finale 2014. održaće se u Rimu 7. decembra. Spektaklu će prisustvovati poznate muzičke zvezde kao i najprestižnije modne kuće, a događaj će prenositi skoro svi svetski mediji.

Zaintereosvane devojke mogu da se prijave online putem internet stranice licegodine.com ili da dođu na neki od brojnih kastinga koji se održavaju u regionu.

Preostali kastinzi za Srbiju održaće se u nedelju, 9. novembra u Beogradu (Beautiqe 2, 12h) i Novom Sadu (Giardino Club, 17h).

look of the year

U najuži izbor ulaze tri finalistkinje iz svake države (ukupno 18 devojaka) koje će učestvovati na regionalnom Super finalu početkom decembra 2014, kada će se birati LICA GODINE za svaku od šest država učesnica zasebno.Šest odabranih devojaka će imati veliku čast da predstavljaju svoju zemlju na svetskom finalu.

Svim finaliskinjama biće pružena prilika da ostvare internacionalnu karijeru modela, a možda će baš neka od vas postane i LICE GODINE SVETA.

Nakon Velikog prošlogodišnjeg uspeha regionalnog finala, organizatori ove manifestacije Model Scouting Office & Supertar Worldwide ponose se pobedom naše finaliskinje na svetskom izboru THE LOOK OF THE YEAR. Među predstavnicama 50 zemalja, titulu LICA GODINE SVETA ponela je naša Kim Kosanović iz Hrvatske.

Pogledajte atmosferu sa svetskog finala:

Tagovi: