Poznati tuguju za Vitni Hjuston

by | februar 13, 2012

Svet muzike je ostao bez još jednog anđela – Vitni Hjuston. U svojoj 48.godini umrla je u sobi hotela “Beverli Hilton”. U hotelu su bili i saradnici kao i kćerka i majka vrhunske pevačice. Još uvek nisu objavljene pojedinosti, ali se očekuje nalaz obdukcije, koji je u ovakvim slučajevima neophodan, javljaju američki mediji.

Pevači, producenti i obožavaoci izrazili su duboko žaljenje zbog smrti Vitni Hjuston, “jedne od najvećih pevačica svih vremena” koja je preminula juče popodne u hotelu u Beverli Hilton u kome je odsela. Mnogi umetnici vrlo brzo su reagovali na vest o smrti pop dive na njihovim Tviter nalozima.

Tako je pevačica Maraja Keri napisala da joj je ta vest slomila srce.
Slomljeno mi je srce i plačem od kada sam saznala za smrt moje prijateljice, neprevaziđene Vitni Hjuston – napisala je ona.

Džermejn Džekson, brat Majkla Džeksona koji je preminuo 2009. godine u 50-oj godini, rekao je da misli na majku preminule pevačice, pevačicu gospela Emili “Sisi” Hjuston.
Mogu da zamislim kroz šta prolazi, jer mi smo prošli kroz to sa našom majkom i vrlo je teško nadživeti dete – rekao je on.

Nil Portnov, predsednik kuće “Recording Academy”, koja organizuje dodelu Gremi nagrada ocenio je u saopštenju da je umetnica, dobitnica šest Gremi nagrada ” bila jedna od najvećih pop pevačica svih vremena”.
Svetlost se ugasila danas u našoj zajednici i upućujemo iskreno saučešće njenoj porodici, njenim prijateljima i fanovima i svima onima koje je njen glas dodirnuo – rekao je on. Dodela ovogodišnjih, 54-ih Gremi nagrada održava se večeras.

Muzičar i producent Kvinsi Džouns, jedan od saradnika Majkla Džeksona govorio je o “zaista originalnom i izuzetnom talentu.
Uvek mi je bilo žao što nisam imao priliku da radim sa njom – napisao je.

Izgubili smo još jednu legendu. Moja ljubav i moje molitve upućene su Vitninoj porodici – rekla je Kristina Agilera, a Rijana je napisala:
Nemam reči, samo suze.

Kanađanin Džastin Biber je napisao na Tviteru:
Upravo sam čuo vest. To je ludo. Jedan od najvećih glasova je umro.

Pevačica Kejti Peri napisala je da ju je ova vest jako pogodila:
Uvek ćemo te voleti Vitni, počivaj u miru!

Pevač Bruno Mars izrazio je žaljenje zbog “jedne užasne vesti”. – Kada sam čuo tu vest mi se sve prevrnulo u stomaku. Niko nije pevao kao Vitni.

Pevač Smoki Robinson je izjavio za CNN da se nada da će se ljudi sećati pozitivnih stvari, a ne njenih problema, i zaključio da “ceo svet ima probleme”. Potom je dodao da je pevačica, koja se dugo godina borila sa zavisnošću od droge, imala “jedan od najlepših glasova u istoriji muzike”.

Tagovi: