Pripreme za prinovu: Karla Bruni kupuje odeću za bebu

by | oktobar 15, 2011

Prva dama Francuske, Karla Bruni, viđena je juče u Parizu kako tek kupuje odeću u prodavnici za bebe, mada su tabloidi još pre tri dana uzbuđeno javili da je ona već bila smeštena u bolnicu i da je otpočeo porođaj.

Supruga francuskog predsednika, Karla Bruni, koja bi vrlo skoro trebalo da se porodi, trudi se da obezbedi sve što je neophodno za dolazak bebe na svet. Ona je, kako se podseća, već probila planirani termin za porođaj, ali joj očigledno nije bilo teško da prošeta ulicama glavnog grada Francuske u potrazi za odgovarajućom odećom za svoje novo dete. Karla, naime, već ima jednog sina od 10 godina iz veze sa Rafaelom Entovenom, (36) profesorom filozofije. Prva dama Francuske tokom šetnje Parizom nije skidala tamne naočare za sunce i sve vreme je bila u pratnji telohranitelja, koji se uspešno trudio da je zaštiti od znatiželjnih paparaca.
Žena Nikole Sarkozija ranije je izjavila da će učiniti sve kako bi zaštitila svoju bebu od "napada" novinara, kao i da neće pokazivati njene slike u javnosti.
 

Tagovi: