Pripremite maramice: Opra Vinfri ovoga puta poklonila venčanice

by | septembar 20, 2010

Opra Vinfri ponovno je pokazala svoju velikodušnu stranu. Nakon što je nedavno publici poklonila osmodnevno putovanje u Australiju, ovoga puta je podelila pedeset venčanica Vere Vong devojkama u publici. 

 

Opra Vinfri

Naravno, devojke su nakon iznenađenja legendarne voditelke vrištale od uzbuđenja, a ne sumnjamo da su neke pustile i po koju suzu. Ipak, Opra nije bila previše velikodušna jer venčanice koje je poklonila nisu bile iz skupe kolekcije, već su devojke dobile one haljine koje je dizajnerka napravila za prodaju u robnim kućama.Stoga se mogu nabaviti po puno nižoj ceni. 

Osim toga, Opra je u svom šou napravila i modnu reviju na kojoj su manekenke nosile venčanice kultne dizajnerke. Iako su se mnogi iznenadili kad su čuli da Opra vodi svoje obožavaoce na osmodnevno putovanje u Australiju, sve je postalo jasnije kada je u javnost izašla informacija prema kojoj putovanje ne plaća voditeljka nego australijski porezni obveznici. Naime, australijska vlada platila je voditeljki da dođe na kontinent kako bi promovisala njihov turizam.

 

Tagovi: