Proglašena dobitnica elegantne bluze sa potpisom kreatorke Biljane Tipsarević!

by | februar 14, 2016

Jedna čitateljka koja nam je poslala najoriginalniji odgovor na pitanje: KAKO ĆETE PROVESTI DAN ZALJUBLJENIH? osvojila elegantnu bluzu sa potpisom kreatorke Biljane Tipsarević!

Foto: PR

Foto: PR

Pobednica ovog modnog izazova je:

Čitateljka Jovanka sa komentarom: Hm… Dan zaljubljenih. Kao i svaki praznik i ovaj dan ima “hejtere” kojima ne pada na pamet da se bave ovim danom i one koji ovaj praznik praznuju. Mene sve to navodi na razmišljanje. Imam dečka i lepo bi bilo da provedem taj dan sa njim ali ove godine menjam plan. Drugaricu je ostavio dečko pre mesec dana i pati. Rešila sam da je iznenadim, ne živimo u istom gradu, tako da ću je posetiti 14. februara i neću dozvoliti da se i jednog trenutka oseti usamljenom. Znate, u takvoj situaciji ovaj dan može da joj škodi. Kupiću joj poklon, ići ćemo u šetnju, ići ćemo na večeru, u bioskop, u klub. Dečko me podržava u tome, i to mi je dovoljan poklon od njega, a za drugaricu sam spremila pozitivnu energiju!

Ovom prilikom pozivamo srećnu dobitnicu da nam pošalje svoje pune podatke (ime i prezime, adresu prebivališta i broj telefona) na mejl [email protected]

Nakon sedam uspešno realizovanih kolekcija, koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila se najnovijom kolekcijom za sezonu jesen 2016. godine. Kolekcija pod nazivom New Era je priča o svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu.

Tagovi: