SANDRA BULOK sočnim poljupcem iznenadila SKARLET JOHANSON

by | jun 7, 2010

Sandra Bulok na sinoćnjoj dodeli MTV filmskih nagrada dobila je prestižnu Nagradu generacije. Dok je dobijala nagradu, prokomentarisala je, komično i u njenom stilu, kako je to priznanje koje se dodeljuje starim ljudima koje su u stranu gurnuli mladi ljudi koji tek dolaze.

Sandra Bulok„Ali ja ostajem. Jer, što god da ste u poslednje vreme čuli, videli ili pročitali, ja jako volim ono što radim. I ne idem nigde“, rekla je glumica aludirajući na razne glasine koje su o njoj kružili po medijima od kada su otkrivene brojne seks afere u kojima je glavnu ulogu imao njen suprug Džesi Džejms.

Sandra voli da ljubi žene
Nakon što je primila svoju nagradu, Bulokova ju je već na pozornici proslavila sočnim poljupcem s kolegicom Skarlet Johanson. Sandra ju je privukla i poljubila ravno u usta, što je prilično zbunilo Skarlet, iako joj je Sandra unapred rekla šta je čeka. Pomalo u šoku, 25-godišnja glumica se nakon kratkog poljupca samo smeškala, a njena starija kolegica je rekla: „Eto, i to smo odradili, možemo li sada da se vratimo u normalu?“. Sandra očigledno voli da ljubi žene, najviše svoje kolegice, i to dok prima priznanja na pozornici. Tako je u nedavno, sećate se, poljubila i stariju kolegicu Meril Stip.

Tagovi: