Selena Gomez: Slava ume da „udari u glavu“

by | jun 19, 2011

Svesna da je uzor devojčicama širom sveta, pevačica Selena Gomez primorana je da pazi na ponašanje. Ipak, teret slave nije lak i tinejdžerska zvezda priznaje da se ponekad uplete u mrežu taštine koja je veoma karakteristična za šou-biznis.
Mlada pevačica i glumica Selena Gomez tvrdi da nikada nije planirala da bude nečiji uzor. Međutim, kako je postala poznata veoma rano, ova 18-godišnja zvezda naučila je da prihvati sve što slava nosi.

„Nikad zapravo nisam rekla da želim da budem nečiji uzor, ali kad se to desilo, počelo je da mi se dopada", objasnila je Selena.
„Diznijeva" zvezda naglasila je da, kao i svako ljudsko biće nije savršena. Ipak, svesna je da zbog prirode posla i uticaja koji ima na mlade ljude mora da vodi računa o ponašanju.
Nedavno je pevačica morala da otkaže nastup i da ode u bolnicu zbog premorenosti i loše ishrane. Kao pravi profesionalac, samo nekoliko dana nakon toga, vratila se na scenu i oduševila fanove.
Iako se čini da se veoma dobro snalazi pod reflektorima, Selena, koja je u vezi sa tinejdž zvezdom Džastinom Biberom, tvrdi da ponekad slava ume da „udari u glavu".
„Ovo je veoma površan posao. Ponekad sedim u stolici dva sata kako bi mi sredili šminku i frizuru i stalno sam primorana da govorim o sebi u intervjuima. To vam veoma hrani sujetu i priznajem da se ponekad suviše opustim u tome", objasnila je mlada nada američkog šou-biznisa.
 

Tagovi: