SEVERINA izvadila silikone iz usana

by | januar 8, 2010

severinaHrvatska pop zvezda Severina neposredno pred svoj nastup u „Beogradskoj areni“ iz usana je izvadila silikone.

Na brojnim fotografijama sa tog nastupa sasvim dobro se primećuje veliki rez na gornjoj usni pevačice, a estetski hirurzi tvrde da je reč o naboru na usnama koji je posledica vađenja silikona, a koji se može ukloniti novim estetskim zahvatom.

– Za novu intervenciju treba da prođe od šest meseci do godinu dana od vađenja silikona. Nabor se skida tako da se usna zategne iznutra. Dok se vade silikoni, mora da se pazi da volumen usana ostane isti. Ako ih je ipak potrebno korigovati, najčešće se pune mašću iz zadnjice. Oporavak od vađenja silikona traje do petnaest dana. Usne ispočetka budu natečene. Šavovi su iznutra i sami se razgrade – ispričao je jedan zagrebački estetski hirurg.

Misteriju je „razrešio“ Severinin menadžer Tomica Petrović, koji je hrvatskim medijima dao sledeću izjavu:

 

– Usne Severini tako izgledaju jer su se osušile od pevanja. To se može videti kod svih pevača koji imaju punije usne. Severina o estetskim zahvatima ne voli javno da govori, ali da je povećala usne otkrila je pre nekoliko godina. Tada je rekla i da je dva puta operisala i nos zbog devijacije septuma. Nikada nije otkrila da li je radila estetsku korekciju grudi.

Tagovi: