SFW: Modni žiri bez dlake na jeziku

by | april 26, 2015

iva-za-portalKomentariše Ivana Ilijin, model agencije Models Inc – Elite Model Look.

 

 

Drugi dan Serbia Fashion Week-a je za nama, i opet imamo dosta materijala. Ponovo vas podsećam da je proleće.

foto7

Tijana Dapčević deluje umorno. Ona je žena jakog karaktera, i svi smo navikli na nju u upečatljivim komadima, a ovde su to minđuše i sako koji je pomalo diskutabilan. Saten + šljokice, samo ako su deo kostima za nastup.

foto4

Cipele na štiklu sa resama okupirale su ceo outfit naše Zorane Jovanović, tako da su jednobojni komadi dobar izbor. Ali, meni ovde i dalje nešto nedostaje, deluje prazno.

foto5

Prva devojka ima dobru kombinaciju, koju kvare čizme, dok je druga devojka potpuno šik. U toku večeri je nosila i krem štikle, ali su odlično rešenje i ravne baletanke. Zanimljiva ogrlica.

foto3

Devojka levo je nakitom, torbicom i šljokicama na majici isfurala neki svoj fazon, što bi se reklo. Mogli smo i bez toga, ali deluje slatko.

Što se tiče devojke desno, njena košulja-haljina me je oduševila i zaista mi je veoma žao što je ne vidimo u punoj veličini. Opušteno i šik uz diskretan nakit i torbu na rese. Bravo!

foto 9

Urbano i preseksi! Odličan mantil i torba.

foto2

Kod devojke u crnom sve je jasno. Zlatan rajfešlus na kožnim helankama, a opet deluje kul i nenapadno. Odličan komad! Izgleda da smo srećne ruke pa se ne vide cele štikle, crvene salonke bi bile najbolji izbor.

A sada devojke pored. Prva deluje kao Snežna kraljica uz svetao ten i beli krzneni prsluk. Proleće je stiglo, just a reminder. Druga devojka na sebi ima vrlo zanimljivu haljinu, ali bih volela da je vidim bez pantalona i sa narandžastim štiklama.

foto 10

Na devojci u sredini je odlična uska haljina na pruge, ali lanci na čizmama odaju grubost, više od poželjnog.

Kombinezon u IT plavoj boji je definitivno najbolji izbor, samo bez zlatnih štikli, plus ovako visokih. Sandale nežnih, pastelnih boja dobro bi ispratile ovu kombinaciju.

foto1

Prvo što sam pomislila kada sam ugledala devojku s leve strane bilo je: „A ovako već nemojte!“. Ako ste se odlučile za bele pantalone, nema potrebe za crnim brushalterom na providnu majicu. Niti ima potrebe za ovim lančićem.

Devojka desno je osoba sa stavom. Vrlo upečatljiv look kojem najviše doprinosi frizura.

foto 6

Prva dama je napravila odličan izbor štikli, s tim da bi bile srećnije bez crnog hulahopa. Vreme nam ide na ruku, čemu ovoliko crne boje? Druga dama odaje utisak opuštenosti i neformalnosti u najjednostavnijoj kombinaciji.

foto8

Vrlo odvažno i sa stavom, ali previše svega na prvoj devojci. Stičem utisak da ili nije uopšte razmišljala o svom outfitu ili je preterala razmišljajući.
Druga devojka deluje nežno i pahuljasto u beloj haljini.
Kod treće devojke vidimo napokon dobro uklopljenu veliku ogrlicu uz kompletnu kombinaciju. Žuta, crvena i kožne helanke: nema greške.

Tagovi: