Srpska manekenka Antonina Petković oduševila Viktoriju Bekam

by | februar 14, 2013

Mlada manekenka Antonina Petković, koju ste imali priliku da vidite na naslovnoj stranici novogodišnjeg izdanja našeg magazina, radila je reviju Viktorije Bekam na Nedelji mode u Njujorku.

Lepa manekenka očarala je slavnu dizajnerku, koja je na svom Twitteru postavila Antonininu fotografiju i napisala da je naša manekenka „Super Chic!“

Nakon sto je u Parizu oduševila legendu svetske mode Vivijan Vestvud, Antoninina prefinjena lepota nije ostavila ravnodušnom ni Viktoriju Bekam, jednu od najstilizovanijih žena sveta, koja ju je angažovala i za snimanje kataloga koji najavljuje novu kolekciju.

Ovo je prvi put da sam u Njujorku i prezadovoljna sam zbog ovolikog uspeha. Presrećna sam sto sam upoznala Viktoriju Bekam i što sam radila sa njom, ali je ipak najvažnije to što je ona bila jako zadovoljna našom saradnjom, pa me je uzela za zaštitno lice njenog look booka”, rekla je Antonina.

Antonina je model agencije Models Inc. – Elite Model Look, čije su vlasnice top modeli Danijela Dimitrovska Amidžić, Marija Vujović Vukčević i Mirjana Udovičić.

Januarsko izdanje L&Z – Bojana Žegarac, Andrea Lekić i Antonina Petković

Tagovi: