Srpske manekenke osvajaju svet!

by | jun 18, 2013

Antonina i Kristina

Prelepa Čačanka Antonina Petković, koju je američki Vogue ocenio kao mladu zvezdu u usponu, za novo izdanje magazina Teen Vogue govori o karijeri i životu u Njujorku i Srbiji.

Šesnaestogodišnja Antonina, između ostalog, u intevjuu govori i o svojim omiljenim dizajnerima Karlu Lagerfeldu i Doni Karan, te ističe da joj je svaki trenutak na njujorškoj Nedelji mode bio poseban i divan.

Antonina Petković otkrivena je na izboru Elite Model Look, i već je sarđivala sa slavnim svetskim dizajnerima poput Viktorije Bekam i Vivijan Vestvud.

Antonina Petković - Max Mara

Antonina Petković – Max Mara

Antonina Petković za Stradivarius

Antonina Petković za Stradivarius

Još jedna uspešna manekenka iz Srbije, Kristina Andrejević, ovih dana se sprema da otputuje u Pariz, gde će učestvovati na Nedelji visoke mode.

Kristina je bila jedna od finalistkinja prošlogodišnjeg Dahlia Elite Model Look izbora, a svoju karijeru započela je u januaru u Elite Parizu. Nedavno izabrana za zaštitno lice poznate modne kuće Celine.

Kristina Andrejevic Pariz

Inostrani direktori najboljih svetskih agencija, kao i kasting direktori velikih modnih kuća poput Valentina, Chloe, Givanchyja, oduševljni su ovim dvema devojkama.

Nedavno je završeno finale Dahlia Elite Model Look za 2013. godinu, a kao Elitovo lice za Srbiju izabrana je prelepa Novosađanka Sandra Balaban, koju, verujemo, očekuje jednako uspešna karijera.

Sandra Balaban

Sandra Balaban – pobednica ovogodišnjeg izbora Dahlia Elite Model Look

Foto: Models Inc., Sever Zolak

Tagovi: