Šta vaše cipele govore o vama?

by | mart 26, 2012

Kada bi vaš cipelar mogao da govori, verovatno bi rekao mnogo više nego što se nadate. Mnogi tvrde da na osnovu cipele koju žena nosi, može mnogo toga da se zaključi o njenoj ličnosti i karakteru.

Dakle evo šta vaše cipele govore o vama.

„Volim da budem u centru pažnje“

Ako je većina vaših cipela u jarkim bojama, sa kombinacijom nekoliko nespojivih nijansi, ili imaju neobične ukrase, verovatno uživate u pažnji koju vam drugi posvećuju i trudite se da uvek i svuda budete primećeni.

 

„Nisam sklona eksperimentisanju“

Cipele klasičnog oblika i boja vaš su zaštitni znak u toj meri da verovatno ne nosite ništa drugo osim klasičnih salonki. Kao i u životu, držite se proverenog stila koji ne menjate godinama, s tim što ponekad razbijete dosadu nekom živahnom bojom ili dezenom.

 

„Seksepil je moje srednje ime“

Ako volite da nosite salonke sa visokom štiklom i mnogo kaišića ili mašnica, verovatno uživate u seksi osećaju koje imate dok nosite štikle. Skloni ste flertovanju i volite život pu uzbuđenja.

 

„Čvrsto stojim na zemlji“

Čvrsto i stabilno – kome još trebaju štikle? Verovatno je to zaštitno moto svih onih koje nose samo ravnu obuću. Za dame koje uživaju u ravnoj obući pretpostavlja se da su opuštene, vesele i uvek dobro društvo. Ni samopouzdanja im ne nedostaje: muškarac će pretpostaviti da je devojka u ravnoj obući toliko sigurna u sebe da joj visoka štikla nije potrebna.

Tagovi: