Teško vam je da raskinete? Ima ko će za vas!

by | mart 10, 2010

raskid putem telefonaJedan Amerikanac obavlja „prljave poslove“ umesto ljudi. Angažuju ga da preko telefona raskine njihovu vezu sa partnerom.

Bilo je lepo dok je trajalo, a onda je ljubav (zaljubljenost) nestala. Prvi simptomi za raskid, ali to je lako shvatiti, mnogo je teže uraditi.

 

Biti ostavljen je najblaže rečeno neprijatna stvar, ali ima i onih koji jednostavno ne mogu da prevale preko usta i kažu partneru da je kraj.

 

Ali, ima rešenja. Izvesni Bredli Lejborman, 35-godišnjak iz Ajove (SAD) smislio je način kako da zaradi, a da pritom radi ono što su njemu radili u većini veza koje je imao do sada.

 

Taj Amerikanac je pokrenuo sajt IDUMP4U.com preko kojeg nudi ljudima da ga angažuju da umesto njih prekine njihovu vezu. Ta usluga košta 10 dolara.

 

Bredli pozove telefonom određenu osobu i saopšti joj tužnu vest. Potom te razgovore „kači“ na YouTube.

 

Reagovanja su različita. Neki misle da je okrutno i zlobno to što na taj način zarađuje novac, a on se brani tvrdnjom da zapravo obavlja koristan javni servis.

 

Dovitljivi Amerikanac kaže da mu se više obraćaju žene za pomoć, a primećuje da ga ljudi angažuju iz straha, jer ne znaju kako da saopšte partneru da je „dvojka“.

 

– Snimam svaki razgovor jer nikad ne znam šta će se dogoditi. Neki zaista zaslužuju da budu ostavljeni, jer kada prekidam veze prilikom razgovora svašta čujem i smatram da je dobro da to i ostali čuju – kaže Lejborman.

 

On, pak, više naginje ka raskidima koje partneri obavljaju sami. Uživo.

 

(MONDO)

Tagovi: