Tomi Hilfiger 25 godina na modnoj sceni

by | septembar 15, 2010

Tomi Hilfiger je već 25. godina veran svom prepoznatljivom stilu koji su prihvatili ljubitelji opuštene elegancije širom sveta. Jubilej je obeležio revijom na Nedelji mode u Njujorku.

Tomi Hilfiger

Kada ne nekoj reviji u prvom redu sede zvezde poput Dženifer Lopez, Lenija Kravica, Kristine Hendriks, Bredlija Krupera, onda ste sigurni da će biti prikazana kolekcija nekog monogo bitnog dizajnera ili modne kuće. Ovoga puta u pitanju je bio Tomi Hilfiger (52).

Na Nedelji mode u Njujorku, koja se održava u Linkoln centru od 9. do 16. septembra, ovaj američki modni kreator je prikazao svoju kolekciju za proleće/leto 2011. i tako obeležio 25 godina bavljenja modom.

 

Tomi Hilfiger

 

Tomi Hilfiger

„On opstaje tako dugo jer mu je pošlo za rukom da uhvati estetiku takozvanog ‘prepi’ (preppy) stila, koji je svojstven za američku višu srednju klasu. On kreira nepretencioznu sportsku odeću“, rekla je nakon revije urednica „Voga“ (Vogue) Ana Vintur.

A Hilfinger je dodao: „Spreman sam za narednih 25 godina, i za prepi sa malo iznenađenja“.

 

Tomi Hilfiger

 

 

O kakvom je to stilu reč?

Kada vidite muškarca u klasičnom teget blejzeru, palvoj majici sa kragnom, pantalonama od belog džinsa, bež patikama koje nisu za sport već za laganu šetnju, možete da pretpostavite da mu je Tomi Hilfiger omiljeni modni kreator.

I ovoga puta, u Njujorku, on je predstavio kolekciju pastelnih boja, izrađenu od najkvalitetnijeg pamuka, sa nekoliko svilenih haljina jarkih boja za dame.

Izvor: Mondo

Tagovi: