Torba za kojom su svi poludeli

by | maj 24, 2012

Kad neka torbica izazove toliku pomutnju da se o njoj nedeljama ne prestaje govoriti, to je znak da će sigurno ostati dugo zapamćena u modnoj istoriji. Upravo to je Mulberryju uspelo s torbom posvećenoj britanskoj trendseterki Aleksi Čang, ali se čini da je ona već pomalo otišla u istoriju, a razlog toga je Mulberry-jeva nova muza, pevačica Lana Del Rej.

Njena retro-moderna torba Del Rey toliko je postala popularna da iz dana u dan dobija nove poklonice, kako nepoznate, tako i poznate dame. Među njima su Sijena Miler, Dženifer Lorens i Arizona Mjuz, no sigurno joj popularnost podiže i sama Lana, koja se ne odvaja od nje otkad ju je dobila.

„Naša torba Del Rey definitivno je ostavila utisak na svakoga. Najpopularnija je ona u smeđoj boji, a već prvog dana u našoj prodavnici u Londonu sve su rasprodate, stalno naručujemo nove. Mislimo da baš bezvremenski izgled torbe privlači toliko kupaca, a nadamo se da će tako biti i u budućnosti. Lista čekanja za Del Rey u boji petroleja i crnoj jako je duga“, rekao je portparol Mulberry-ja.

Tagovi: