Trendi asesoari za kišne dane

by | april 5, 2012

Proleće je vreme kada iz ormana konačno izvlačimo kratke majice i suknje koje su čitavu zimu čekale prve zrake sunca. Ipak, ovo godipnje doba poznato je po promenljivim vremenskim prilikama, pa ćemo sa laganijom garderobom morati još malo da sačekamo.

Ali to ne znači da ni tokom kišnih dana ne možemo da izgledamo trendi. Evo koji su komadi odeće kao stvoreni za kišne prolećne dane.

Gumene čizme.

Ako još nemate par ovakvih čizama u svom cipelaru, krajnje je vreme da ih nabavite. Velikom broju žena ne sviđaju se ovakve čizme jer misle da im ovakva obuća bez forme ne stoji dobro. Čim budete isprobali jedan par, zaljubićete se u njih, i to iz dva razloga. Prvi je što vas ništa neće tako dobro zaštititi od kiše i sprečiti da vam noge budu mokre, a drugi je jer ovakvih čizmica ima u toliko različitih boja i dezena da će i najdosadniju odevnu kombinaciju učiniti zanimljivom.

Jaknice i kaputići.

Na svakom koraku možete pronaći zanimljive jaknice za tzv. „prelazni period“ pa prosto ne znamo za kakve bismo se odlučili. Kožne jakne su uvek u modu, dok su kratki kaputići savršeni za trendseterke. Kakvu jaknicu vi nosite ovog proleća?

Kišobrani.

Najvažniji asesoar za kišne dane. Kišobrani su postali detalj koji su i poznati kreatori počeli da smatraju sastavnim delom svojih kombinacija. Oni takođe predstavljaju spoj korisnog i trendi.

Tagovi: