TRKA U VENČANICAMA

by | maj 19, 2010

Beograd će 6. juna biti domaćin prve „Trka u venčanicama“. Jedinstven događaj u svetu održaće se u centru Beograda pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda i brojnih medijskih kuća.

 

Trka u vencanicama


U trci će učestvovati isključivo pripadnice lepšeg pola, a za najbrže i najlepše takmičarke biće obezbeđene vredne nagrade. „Trka u venčanicama“ biće uvertira za „Prvi Beogradski sajam venčanja“ koji će premijerno biti održan 12. i 13. juna u „Beogradskoj areni“.

 

Za tri najbrže takmičarke koje stignu do cilja, sponzori su obezbedili vredne novčane nagrade. Haljine za trku su besplatne, ali po želji devojke mogu da se takmiče i u svojim venčanicama ili belim haljinama, ukoliko smatraju da će im tako biti udobnije i da će brže stići do cilja.

 

„Trka u venčanicama“ je sigurno događaj koji će izdvojiti Beograd na mapi autentičnih uličnih manifestacija poput Tomatine u Pamploni, trke Deda Mrazeva u Sidneju ili Moskovskog januarskog kupanja u hladnoj reci i mnogih drugih sličnih manifestacija.

 

Sve zainteresovane devojke koje žele da učestvuju u „Trci u venčanicama“ mogu se prijaviti na sajt www.magazinvencanje.rs, a zbog ograničenog broja učesnica u trci, sve devojke koje se prijave i ispunjavaju kriterijume za trku dobiće putem mejla potvrdu da mogu učestvovati u „Trci u venčanicama“

 

Tagovi: