Učestvujte u anketi i osvojite karte za modne događaje!

by | mart 22, 2012

Retki su magazini i portali koji nisu objavili informaciju da je predbračni ugovor Marije Šarapove i Aleksandra Vujačića sastavljalo 11 advokata – 10 njenih i jedan njegov.

Kao što obično biva, ona je izazvala polemike i svrstavanje u dva tabora – pristalice i protivnike predbračnih ugovora. Jedni su tvrdili „gde ima istinske ljubavi, nema mesta za predbračni ugovor“, a drugi veruju da i u bračnim odnosima važi izreka „čist račun duga ljubav“.

U našoj sredini protivnici predbračnih ugovora imaju većinu na kojoj bi im pozavidele sve političke partije. Pre nego što, razneženo, zaključimo kako je divno što još uvek verujemo u istinsku ljubav, moramo da saslušamo glas razuma, koji nam govori da se u Srbiji razvede svaki peti brak.

Imajući sve to u vidu, advokate smo pitali kako se sastavljaju predbračni ugovori, poznatu matičarku da li je venčala par, koji je prethodno već potpisao važne dokumente, poznate ličnosti šta misle o njima, a isto pitanje postavljamo i vama.

Dakle, podelite sa nama kako biste reagovali kada bi vaš budući mladođenja tražio od vas potpišete predbračni ugovor? Ostavite komentar i najinteresantniji od njih biće objavljeni u majskom broju magazina „Lepota&Zdravlja“ (na kioscima od 20.aprila), a dve najsrećnije čitateljke dobiće po dve ulaznice za Fashin Week (31. mart – 7.april) i Fashion Selection (26. mart – 8.april).

Tagovi: