Urednice L&Z iz celog regiona na Team Buildingu u Novom Sadu

by | april 22, 2012

Glavne urednice magazina “Lepota i zdravlje” iz svih šest republika nekadašnje zajedničke države susrele su se protekle nedelje u centrali Color Press Grupe u Novom Sadu. Sunčica Pavlić, urednica hrvatske “Ljepote i zdravlja”, Saša Dravcbaher, urednica slovenačke “L&Z”, Vera Andrejčin, urednica magazina “Ubavina i zdravje” iz Makedonije, Vesna Čađenović, urednica crnogorske “Ljepote i zdravlja”, Jelena Joksimović, urednica “Ljepote i zdravlja” iz BiH, Dijana Kresović, koordinatorka regionalnih izdanja i Lidija Ćulibrk urednica matičnog, srpskog izdanja magazina “Lepota i zdravlje” dva dana su provele razmenjujući iskustva.
“Lepota i zdravlje” je, inače, najčitaniji i najprodavanijih ženski mesečnih u 4 države dok se u 2 nalazi na 2.mestu.

Team Building je počeo prezentaciom Lidije Ćulibrk “L&Z: 11 godina posle” koja se bavila razvojem brenda “Lepota i zdravlje” od njegovog nastanka 2001. do danas, da bi kasnije urednice iz drugih republika iznele i iskustva sa svojih tržišta. Urednicama se kasnije pridružila i Sonja Radoš iz agencije “Direct Media” koja je u svojoj prezentaciji “Nivea: The power of brend” govorila o jednom o najvećih kozmetičkih brendova na svetu. U toku dana, urednice su razgovarale i sa ostalim članovima srpskog L&Z tima i menadžmenom kompanije.

Posle odmora u spa centru hotela “Prezident”, razgledanja Novog Sada i šopinga, urečnice Team Buildinga pogledale su u Srpskom narodnom pozorištu i odličnu predstavu “Presrećni ljudi” i na kraju se opustile uz vojvođanske specijalitete i tamburaše na “Lazinom salašu”.
Nakon Sarajeva i Beograda ovo je bio treći po redu susret urednica “Lepote i zdravlja” iz regiona a dogovoreno je da mesto susreta 2013. godine bude – Zagreb.

Tagovi: