Uvući se u stare farmerke važnije i od SEKSA

by | decembar 31, 2009

ulazak u stare farmerkeŽene više maštaju i o tome da ponovo navuku svoje omiljene farmerke, nego o holivudskim srcolomcima poput Džordža Klunija i Breda Pita.

Nedavno istraživanje je pokazalo da više od četvrtine Britanki veruje da bi uvlačenje u stare farmerke predstavljalo veće zadovoljstvo od seksa.

 

Oko 35 odsto Britanki još čuva stare farmerke iz vremena kada su bile vitkije u nadi da će jednog dana ponovo moći da ih obuku.

 

Na pitanje kako bi se osećale kada bi opet mogle da ih nose, 29,1 odsto njih je reklo bolje nego posle seksa, 28 odsto bolje nego kada bi dobile vest o unapređenju na poslu, a 20 odsto bolje nego kada bi osvojile premije na lutriji.

 

– Žene se vežu za par farmerki u kojima su izgledale i osećale se sjajno. Koriste ih kao sredstvo motivacije dok su na dijeti i pritom nije važno koliko su farmerke stare – kaže predstavnica kompanije „Special K“ koja je naručila istraživanje.

 

Istraživanje je pokazalo da postoji osećaj euforije i navala endorfina kod žena kada uspeju da se ponovo uvuku u omiljene farmerke, a da se to osećanje može meriti sa nekim najvećim zadovoljstvima uživotu.

 

(Tanjug)

Tagovi: