VASA NESTOROVIĆ je mister Srbije!

by | januar 25, 2010

Vasa NestorovićVasa Nestorović, jedan od najboljih domaćih manekena, izabran je na generalnom kastingu kompanije „Miss Yu“ za novog mistera Srbije! Ovom titulom stekao je pravo da učestvuje na svetskom takmičenju, koje će biti održano u martu u Koreji.

Zgodni mladić, koji je svojim licem i stasom ulepšao spotove folkerki Seke Aleksić i Dare Bubamare, sredinom decembra osvojio je drugo mesto na takmičenju za najbolji svetski model, koje je bilo održano u Sofiji. Naš predstavnik je bio jedan od favorita među ukupno 125 manekena iz 77 zemalja. Nestorović je, kao drugi, obezbedio Srbiji najviši plasman dosad na jednom ovakvom takmičenju.

 

– Potrudio sam se uoči ovog prestižnog takmičenja, ulepšao sam na „holivudski način“ svoj osmeh i promenio frizuru, kojom apsolutno pratim svetske trendove. U Koreju putujem 12. marta, gde ću biti na sveobuhvatnim pripremama i probama sve do glavne večeri izbora, koji će biti održan 27 marta. Gledaoci će moći da glasaju putem interneta. Što se mene tiče, optimista sam i nadam se dobrom plasmanu – kaže Vasa.

 

Alo

Tagovi: