„Versaće“ telefon sa zlatom i nerđajućim čelikom

by | maj 22, 2010

Modna kuća „Versaće“ lansirala je luksuzni multimedijalni uređaj osetljiv na dodir, koji će od juna 2010. godine, biti dostupan u svim ekskluzivnin radnjama satova i nakita, kao i „Versaće“ buticima širom sveta.

 

Versace telefon

 

„Versace Unique“ je zvaničan naziv novog uređaja koji je napravljen je od najfinijih materijala, ručno izrađenih u Francuskoj i obrađen po visokim standardima.

 

Prednja strana telefona urađena je od čiste, tehnološki unapređene keramike ili od ručno nanetog laka, a uokvirena je osamnaestokaratnim zlatom ili umetkom od nerđajućeg čelika (316L).

 

Naličje je presvučeno najfinijom reljefastom kožom koja odslikava simbol modne kuće „Versaće“ – glavu Meduze.

 

Ekran je izrađen je od safira koji je prvi put upotrebljen u ovoj veličini na jednom proizvodu. Zbog svga toga ovaj telefon je nemoguće ogrebati.

 

Ispod ekskluzivnog eksterijera nalazi se svet napredne tehnologije, kreirane od strane kompanije LG Electronics. Tu su: 3G mreža, client e-mail, medija plejer, kamera od 5 mega piksela sa blicem…

 

Ovaj uređaj, takođe, nudi i neprevaziđenu Dolby Mobile tehnologiju koja pruža visokokvalitetan zvuk melodija, MP3 muzičke i video fajlove, a obezbeđujući i 30 sati reprodukcije.

Izvor: Mondo

Tagovi: