Viktorija Bekam predstavila novu kolekciju

by | septembar 11, 2012

Na njujorškoj Nedelji mode, novu kolekciju predstavila je i Viktorija Bekam, a njena revija privukla je veliku pažnju modne javnosti. 

Nova kolekcija za proleće/leto 2013. dobila je veliki broj pohvala, a bivša spajsica, koja već godinama važi za modnu ikonu, u pravome svetlu dokazala je da ima talenat za modu, ali i dobro oko za boje i oblike.

I dok je u prošlim kolekcijama većinom predstavljala krojeve odeće kakvu i sama nosi, ovoga puta Viktorija je otišla korak dalje i osim vrlo senzualnih i ženstvenih haljina, predstavila jakne i pantalone.

Tkanine od kojih je izradila novu kolekciju bile su kao i uvek vrhunske, a modeli su se nizali u odeći od vune, krepa i šifona. Boje su bile brilijantne, od vatrene crvene haljine, klasičnih crnih i belih haljina pa sve do vruće narandžaste jaknice.

Suknje su vrlo kratke, laganog A-kroja, dizajnirane prema uzoru na one za tenis i klizanje. Cela kolekcija je odisala pomalo dečačkim stilom, ali ipak sa odličnom dozom seksipila i ženstvenosti. Glavnu reč su imale haljine, od onih već prepoznaljivih uskih, ovoga puta dužine do kolena, pa do sasvim novih krojeva – kratkih i razigranih.

Ono čime je Viktorija najviše iznenadila bile su upravo te kratke haljnice i suknjice, čiji lagani A-kroj deluje izazovno, ali sa pravom merom. Uz kratke sunknjice Vikotrija predlaže nezaobilaznu klasiku – kaiš u istoj ili kontrastnoj boji i košulju kratkih rukava sa kragnom.

Još jedno iznenađenje iz njene kolekcije  su uske pantalone, čiji je kroj oduševio mnoge, a čak su i najveći kritičari morali da priznaju da im je kroj jednostavno savršen, od dobro pozicioniranog struka pa sve do kroja koji prati liniju tela.

Što se tiče izbora cipela, Viktorija uz kratke suknje i haljine predlaže visoke „rimljanke“ ravnih đonova i neutralne bež boje, a specijalno za ovu kolekciju dizajnirao ih je čuveni Manolo Blahnik.

Ovog puta Viktorija se nije poigrala printom, već je naglasak na jednostavnosti, uz kombinaciju boja i zanimljiivh ukrasa poput prozirnog materijala ili izazovno smeštenih proreza i čipke. Sama Vikotrija kaže da je poneke predmete dizajnirala podstaknuta željom svojih sve mnogobrojnijih kupaca.

Tagovi: