Vreme je za modu: Najbolji domaći dizajneri na Serbia Fashion Weeku!

by | oktobar 3, 2014

Internacionalni festival mode i dizajna – Serbia Fashion Week, uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, biće održan od 14. do 19. oktobra 2014. godine u novosadskom hotelu Park, dok će svečana dodela nagrada Serbia Fashion Awards biti održana 19. oktobra u filmskom studiju TV Pinka u Šimanovcima.

cover 2014

Posetioci Serbia Fashion Weeka uživaće u novim kolekcijama najpopularnijih domaćih dizajnera kao što su Verica Rakočević, Bata Spasojević, Marija Šabić, Zvonko Marković, Vasilije Kovačev, Mladen Baron, Milena Radović, Vesna Milošević, kao i njihovih sjajnih kolega poput Danijele Božić, Marine Mićanović, Marka Marosiuka, Jovane Petković i brenda Iskon mode.

Inostrani umetnik koji će svakako privući pažnju publike i koga Serbia Fashion Week sa ponosom predstavlja je Tomas Devo iz Francuske.

Les Bras (Thomas Devaux)

Ovaj neprikosnoveni fotograf, učesnik je najprestižnijih izložbi širom sveta, a svojim nesvakidašnjim fotografijama koje liče na slike oduševio je Ruse, Kineze, Francuze, Korejce, pa čak i čuvenog reditelja Dejvida Linča, koji je takođe pravio izložbu Devoovih fotografija. Pored Devoa, Design Week će krasiti sjajni inostrani i domaći umetnici iz raznih oblasti umetnosti.

Ulaznice su već u pretprodaji, a možete ih nabaviti u Gigs Tixu u Pariskom magazinu, u knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i na sajtu www.gigstix.com.

Tagovi: