ZA ODRASTANJE bez nasilja: Sport za sve i fer plej

by | oktobar 5, 2009

skola bez nasiljaU utorak, 6. oktobra od 11h do 13 h, Sportski Centar Olimp biće domaćin svim osnovnim školama sa opštine Zvezdara, jedine opštine u Srbiji u kojoj su sve osnovne škole uključene u program „Škola bez nasilja“a ceo projekat je uradjen zahvaljujući podršci Uprave grada Beograda i Sekretarijata za obrazovanje.

U okviru tradicionalne manifestacije „Dečja nedelja“, opština Zvezdara, Uprava grada Beograda, sekretarijat za sport i kancelarija UNICEF-a za Srbiju i učenici osnovnih škola promovisaće ulogu sporta za razvoj dece i značaj sporta za prevenciju nasilja u školama.

Pod sloganom Sport za sve i fer plej, učenici svih osnovnih škola sa teritorije opštine Zvezdara će se oprobajti u košarci, odbojci, tenisu, stonom tenisu, šahu, borilačkim veštinama i plesu. Ovom prilikom, sekretar za sport i omladinu grada Beograda, gospodin Aca Kovačević, Ambasador UNICEF-a za Srbiju Aleksandar Saša Đordjević i predstavnici sportskih klubova koji rade na teritoriji Zvezdare razmotriće mogućnosti kvalitetnijeg i masovnijeg uključivanja dece u sportske aktivnosti.

Tagovi: