ZBOG svinjskog gripa tuča žena u njujorškom metrou!

by | novembar 5, 2009


Kašljati nepokrivenih ustiju u sezoni svinjskog gripa i insistirati na slobodnom izboru i kad vas drugi saputnici upozore, u Njujorku je završilo povlačenjem bezobraznice po podu.

Njujorkski metro


Nakon što je 20 do 40 posto stanovnika tog grada izloženo virusu H1N1, protiv daljnjeg širenja virusa putnici podzemne železnice odlučili da se bore pesnicama. Nasilje je izbilo na južnoj liniji D u jutarnjim satima nakon što su dve putnice počele da se prepiru jer je jedna od njih odbila da prekrije usta dok kašlje. Verbalni sukob završio je kad je ona koja je kašljala pljunula drugu, tad su krenuli udarci šakama, beg, čupanje i povlačenje po podu.

Jedan od suputnika ispričao je za NBC što je video: „Niko nije zvao konduktera – činilo se kao obična svađa – ali kad je kompozicija stigla do 42. ulice, ona koja je kašljala pljunula je drugu i isprovocirala ono što je zvučalo kao udarac šakom ( nisam direktno video) ali moglo se zaključiti po reakciji drugih saputnika. Zatim je ona koja je kašljala pokušala da pobegne, ali ju je druga iste sekunde zgrabila za kosu i snažno bacila na pod vagona.“


Dakle, ako vas u ovoj sezoni svinjskog gripa uhvati kašalj u sredstvu javnog prevoza budite ljubazni i prekrijte usta podlakticom. Osim što ćete sprečiti širenje virusa izbećićete i gnev saputnika.


Tekst i foto: Net.hr

Tagovi: