ŽENA sa 50 plastičnih operacija!

by | novembar 6, 2009


Iako ima 54 godine, Sidni Džekson iz Ohaja (SAD), izgleda najmanje dve decenije mlađe. Kako i ne bi kada nosi laskavu titulu žena sa najviše plastičnih operacija na svetu.

Zena sa najvise plasticnih operacija


Sidni je dosad išla pod nož ukupno 50 puta! Ona se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda još od 2000. Sidni je na operacije potrošila oko 120.000 evra.
„Nikada nisam bila sigurna da li je Ginisov rekord dobra stvar. Ali, mnogo mi je ljudi reklo da im se to sviđa pa sam i ja to zavolela“, rekla je Sidni.


Ona je išla na brojne fejsliftinge, liposukcije i ubrizgavala je razne injekcije botoksa i kolagena. Sidni je, zapravo, živa reklama za „vraćanje vremena“ koje estetske operacije nude. Ipak, Sidni nije oduvek bila takva. Ćerka farmera iz Ohaja je odmalena znala da je prosečna.


„Školski drugovi su mi se rugali jer sam imala veliki nos. Više su pažnje obraćali na moju stariju sestru, koja je bila zgodnija. Znala sam da Ohajo nije za mene“. U 21. godini preselila se u London. „Kada sam napunila 30, shvatila sam da lepšim ljudima ide mnogo bolje u životu. Osećala sam se mlado, ali izgledala sam deset godina starije.“ Kada joj je umro otac 1988, Sidni je nasledila veliko bogatstvo i odmah je krenula s plastičnim operacijama.

Najčudnije od svega je bilo što sam se na prvu operaciju odlučila bez mnogo razmišljanja. Prvo sam sredila oči. Sledeću sam uradila pre nego što je spao otok od prve. Srećna sam“, rekla je Sidni.


Tagovi: