Žizel Bundšen uskoro postaje milijarderka

by | januar 26, 2012

Brazilska lepotica najbogatija je manekenka sveta – osim radom na modnim pistama, Žizel Bundšen svoje bogatstvo zaradila je i promovišući svoju liniju donjeg veša.

Ona je najbogatija manekenka sveta, ali još nije dostigla svoj vrhunac. Bogatstvo Žizel Bundšen i dalje će da raste jer njena marka donjeg veša osvaja svet.

Njena kolekcija, promovisana za brazilsku kompaniju „Hope“ prošlog maja u Sao Paolu, osvaja Latinsku Ameriku, Portugal, Japan i Izrael, a očekuje se da će se širiti i dalje, piše „Daily Mail“.

Bivši anđeo „Victoria’s Secreta“, manekenka koja je u međuvremenu prešla tridesetu i postala majka, ponovno je izašla na modnu pistu kako bi predstavila različite kreacije od ružičastog i crnog satena i čipke. Nakon što se kolekcija od četrdeset različitih modela pojavila u brazilskim prodavnicama, kompanija „Hope“ prijavila je 40 odsto veću prodaju.

Ohrabreni uspehom, planiraju širenje prodajne mreže na čitav svet. A kako je svojim raznim poslovima samo prošle godine zaradila više od 30 miliona eura, veruje se da je Žižel na najboljem putu da postane prva milijarderka među supermodelima.

Manekenka Bar Rafaeli čini se, kreće njenim putem, najavljujući da će u Velikoj Britaniji plasirati kolekciju muškog i ženskog donjeg veša. Kolekcija klasičnog dizajna trebala bi da se pojavi na tržištu sledećeg meseca, a najavljeno je da će Rafaeli, kao i Žizel, sama promovisati svoju kolekciju. Izraelska manekenka kaže: „Naša je filozofija da donji veš treba da pristaje vašem telu, a ne da odvlači pažnju ekstravagancijom.“

Tagovi: