Znojavi TAJGER VUDS na naslovnoj

by | januar 5, 2010

Na naslovici nadolazećeg broja „Vanity Faira“ pojavila se jedna od traženijih osoba današnjice, golfer Tajger Vuds, koji kao da je propao u zemlju nakon svakodnevnih seks-skandala koji su se pojavljivali proteklog meseca.


Tajger vudsBilo kako bilo, čini se da je njegova do juče blistava karijera nepovratno uništena, kao i njegova reputacija, zbog čega je izgubio gotovo sve sponzorske ugovore. To ga nije sprečilo da pristane da da supruzi tačno pola svojeg novca, odnosno 300 miliona dolara, koliko je, uostalom, i zaslužila.

 

A dok se skriva od javnosti i kamera, Tajger se pojavljuje na naslovnim stranama časopisa, a poslednja u nizu je ona za „Vanity Fair“, na čijoj se naslovici pojavio u golišavom i nabildanom izdanju. Naime, fotografiju je za privatne svrhe snimila poznata fotografkinja Eni Leibovic.

 

Fotografije su netaknute, odnosno nisu retuširane, a na njima je golfer prikazan kao „savršeni deo proročanske izolacije“.

– Tajger je sportista izrazito takmičarskog duha i svoj sport uzima veoma ozbiljno. Upravo je to ono što sam ovim fotkama htela da otkrijem, htela sam da pokažem njegovu neverovatnu fokusiranost i predanost nekom cilju – izjavila je Eni.

Tagovi: