Categories Jubilarni broj

200 zvanica na proslavi 200. broja “Lepote i zdravlja”

Izlazak 200. broja magazina “Lepota i zdravlje” u Srbiji bio je divan povod za slavlje. Redakcija je ovaj važan jubilej obeležila u restoranu Lavash, u Beogradu, zajedno sa dve stotine poslovnih partnera i uticajnih ljudi iz medija, marketinga, umetnosti i kulture.

Urednica Lidija Ćulibrk se na početku večeri zahvalila čitateljkama i klijentima na poverenju i podršci: “Važno nam je što “L&Z” već 17 godina uspeva da ideje uredništva i redakcije prenese do velikog broja čitateljki. Mislim na poruke o tome kako da budu lepe i negovane, ali i zdrave i u formi, nezavisne, odlučne i uspešne u svemu što im je važno. Zahvaljujući tome što smo 17 godina najčitaniji magazin u Srbiji, verujemo da i poruke naših poslovnih partnera stižu do velikog broja žena”.

Brojne zvanice uživale su u neformalnoj atmosferi i razgovoru, uz glas fantastičnog Davora Jovanovića i ukusne delicije. Vinarija Tikveš, BIP i Knjaz Miloš pobrinuli su se za sjajna pića uz večeru, a Eucerin i Golden Rose za vredne poklone za sve goste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA