Categories Lepota

5 grešaka zbog kojih nam je kosa sve tanja + POKLON koji vam može pomoći!

Ako ste primetili da je vaša kosa izgubila gustinu, da često opada, i da se sve više istanjuje-vreme je za velike promene! Donosimo 5 svakodnevnih grešaka kojima nesvesno uništavamo kosu.

 

Preterana upotreba aparata za stilizovanje kose

Korišćenje vrućih pomagala za stilizovanje kose poput pegle, fena ili papilotni, može biti vrlo štetno za vašu kosu. Vrućina oštećuje folikul dlake zbog čega dolazi do isušuvanja vlasi i time one postaju tanje i gube svežinu.

 

Loša ishrana

Rigorozne dijete mogu da budu vrlo opasne po zdravlje što se odražava i na kosi.

 

Češljanje mokre kose

Dlake kose su najosjetljivije kada su mokre. Upravo zbog toga, svakodnevne navike poput češljanja mokre kose, snažnog trljanja peškirom i čvrstog motanja kose u punđu ili peškir mogu da oštetite dlaku i uzrokuju pucanje i ispadanje kose.

 

Agresivni preparati

Preparati koji frizuru čine čvrstom i postojanom mogu da štete kosu i učine je krhkom, tankom i ispucalom. Iako će vaše kovrdže ostati postojane tokom celog dana, ne zaboravite kako takvi preparati sadrže alkohol koji isušuje vlasi.

 

Vremenski uslovi

UV zraci štetne su za vašu kožu, ali i kosu. Jednako kako sunce može da ošteti ćelije kože, isto se događa i s dlakama zbog čega kosa postaje suva i tanka. Hladnoća, vetar i vlaga su jednako agresivni i loši za vašu kosu kao i UV zraci. Tokom hladnijih meseci, kosa je slaba, sklona lomljenju, i istanjivanju.

Kako biste oporavile vašu kosu tokom hladnijih meseci, i povratile joj gustinu i sjajan izgled, predstavljamo vam novu Dercos Densi Solutions liniju za višedimenzionalno povećanje mase kose koja se sastoji od tri proizvoda (koncentrata, šampona i balzama) koji direktno deluju na obnovu tanke, retke i slabe kose ukupno povećavajući masu kose.

 

Densi Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu!

promo

Zvezda ove linije je Vichyjev prvi losion za vlasište s antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji deluje intenzivno na vlasište i povećava broj vlasi te obnavlja masu kose. Ova koncentrovana nega svakim nanošenjem intenzivno deluje na koren dlake za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušće. Pruža trenutni efekat hlađenja za podsticanje mikrocirkulacije. Prijatnog je mirisa i sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korena.

Upotreba: Poprskati sprej na deo po deo vlasišta kod korena kose nanoseći 5 potisaka proizvoda na celo vlasište. Zatim, vrhovima prstiju umasirati u vlasište kako bi se proizvod upio. Ne ispirati. Bez parabena, bez silikona, bez boja. Tečna tekstura proizvoda omogućava lakšu raspodelu po korenu kose. Njegova tekstura se brzo upija i ne ostavlja masni film ili lepljive ostatke. Prisutnost agensa za oblikovanje vlaknu kose obezbeđuje izdržljivost i povećava volumen kose već od samog korena.

Densi Solution šampon za tanku i slabu kosu

Šampon deluje od vlasišta i uklanja nečistoće dok istovremeno revitalizuje kosu celom dužinom. Kosi vraća jačinu i debljinu i zdrav izgled. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E i Filloxane.
RAMNOZA pomaže u poboljšanju kvaliteta vlasišta za jaču i otporniju kosu.
VITAMIN E štiti od spoljašnjih uticaja koji mogu da deluju na rast i kvalitet kose.
FILLOXANE ojačava kosu iznutra kako bi bila čvršča i deblja.

Upotreba: Naneti šampon na koren mokre kose. Nežno umasirati i isprati. Pruža trenutni EFEKAT HLAĐENJA za podsticanje mikrocirkulacije.

 

Densi Solutions balzam za tanku i slabu kosu

Kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži ramnozu, Vitamin E i ceramid. Ovaj balzam deluje od vlasišta koje hidrira, a njegovo delovanje na vlakno kose podrazumeva obnavljanje posle koga je kosa jača, deblja i zdravijeg izgleda. Vidljiva efikasnost: deblja, jača kosa. Bez parabena, silikona i boja.
RAMNOZA pomaže u poboljšanju kvaliteta vlasišta za jaču i otporniju kosu.
VITAMIN E štiti od spoljašnjih uticaja koji mogu da deluju na rast i kvalitet kose.
CERAMID jača koheziju ljuski kutikule dlake i vlaknu kose vraća mekoću, glatkoću i snagu.
Upotreba: Naneti na vlasište i umasirati. Ostaviti da deluje 1 minut pa isprati. U slučaju kontakta s očima odmah temeljno isprati.

 

UČESTVUJTE U TESTIRANJU VICHY DENSI SOLUTIONS PROIZVODA!

Kako do poklona i učešća u testiranju?

Prijavite se na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com /(subject: Vichy testiranje), i navedite vašu adresu i kontakt telefon. Ukoliko budete u prvih 40 prijavljenih čitateljki poslaćemo vam na adresu Densi Solutions uzorke. Kada ih isprobate, napišite nam vaše utiske u upitniku koji ćemo vam poslati na vaš mejl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA